Webasto Air Top Evo 55

Webasto Air Top Evo 55

15 April 2021

En zorlu koşullar için.Oldukça güçlü, kompakt ve sessiz olan bu ısıtıcı, en zorlu koşullarda bile daha büyük yatlar için konforlu bir ortam sağlar ve en zorlu gereksinimleri karşılar. Bağımsız ısıtma gereksinimlerine dayalı olarak ek çalışma modları sunmak için yeni çok modlu kullanıcı arayüzü ile yükseltilebilir. İki Air Top ısıtıcı, artan ısıtma talebi için tek bir sistemde birleştirilebilir (11 kW'a kadar). Tüm sistem tek bir merkezi kullanıcı arayüzü üzerinden çalıştırılabilir.

Kompakt ve güçlü!
Webasto hava ısıtıcıları kısa süre içerisinde botunuzda huzur verici bir sıcaklık sağlar. Çeşitli sıcak hava çıkışları bottaki hava nemini mükemmel şekilde giderir. Tüm ısıtıcılar 45 feet uzunluğa kadar olan yelkenli ve motorlu botlar için uygundur.

Akıllı fan kontrolü. 
Daha fazla parametrenin (daha fazla sensörün) kontrol edilmesi sayesinde, ısıtma regülatörü artık belli bir dereceye kadar ısıtma çıkışının bağlantısını fan hızından kesebilir. Sonuç, daha düşük bir elektrik tüketimi ve düzenli kullanımda daha düşük gürültüdür (aynı ısı çıkışı için daha düşük motor hızı).

Avantajları
Hızlı ısıtma için 5,5 kW güç
Yeni akıllı fan kontrolü sayesinde düşük elektrik tüketimi

Egzoz gazı sıcaklık sensörü üzerinden yeni alev algılama
Hızlı ısıtma için otomatik soğuk çalıştırma fonksiyonu
Geliştirilmiş hava giriş susturucusu
Yakıt hattı için titreşim damperleri
Yeni MultiControl kullanıcı arayüzü ile uyumlu
Daha düşük fan hızı ve sessiz yakıt pompası (DP42) sayesinde oldukça sessiz çalışma

CONTACTS

Ask for information we will reply as soon as possible.
From Monday to Friday from 9.00 am to 17.30 pm.


×