LaPasserella %100 elektrikli!

LaPasserella %100 elektrikli!

15 Nisan 2021


1967'den beri Hidrolik paserellar bizi en iyi sunan ürünler oldu. Bugün bir adım daha ileri gitmeye hazır olduğumuz ve tamamen elektrikli çalışma sayesinde YEŞİL bir geleceğe yelken açmamıza olanak sağlayan bir kilometre taşınını tanıtmak isteriz.

Şimdi, LaPasserella'yı mevcut paserellalardan farklı kılan önemli yenilikçi özelliklere daha yakından bakalım.


ELEKTRİK GÜCÜ İLE ÇEVRE DOSTU LaPasserella'ya sahip olmak, hidrolik kontrol ünitesi olmadığı ve bu nedenle sistemin kendisinde veya makine dairesinde yağ olmadığı anlamına gelir. Ayrıca, plastik veya kauçuk borular gibi potansiyel olarak kirletici malzemelerin kullanımı azaltılır.
Platformun sentetik UV stabilize PVC ile kaplanmasını mümkün kılar, bu da geçiş yolunun % 100 "Yeşil Ekolojik" olduğu anlamına gelir.
HAFİFLİK Hidrolik güç ünitesine ihtiyaç olmadığı için daha hafiftir. Ortalama olarak geleneksel bir paserelladan 30 kg daha hafiftir! Bu aynı zamanda makine dairesinde daha fazla alan olduğu anlamına gelir.
Bu bileşen gemideki kilolarda, kurulum maliyetlerinde ve bakım maliyetlerinde azalma ve "tasarruf" sağlar.
Buna, yakıt tüketiminde otomatik bir azalma ekleyebilir ve böylece deniz ortamı üzerindeki etkiyi azaltabiliriz.



ENERJİ VERİMLİ LaPasserella sayesinde, motorun hidrolik gücüne ihtiyaç duyulmadığı ve dolayısıyla boyutları küçültülmüş kablolar olduğu için gemide kullanılan enerji miktarı azaltılır.
Elektronik kontrol paneli, iskeleyi çalıştırmak için daha az akım kullandığından, böylece sistem veya gemi üzerindeki aşırı baskıdan kaçınıldığından, enerji optimize edilmiştir.
12 Vdc veya 24 Vdc güç kaynağı ile çalıştırılabilir.



ÇOK SESSİZ BİR SİSTEM Sistem elektrikle çalıştırıldığı için elbette daha sessizdir.

LaPasserella serisi başlangıçta 2 ila 4,5 metre arasında değişen farklı uzunluklarda 3 versiyonda üretilecek ve esas olarak yelkenli tekneler için değil, aynı zamanda daha çevre dostu bir çözümün gerekli olduğu motorlu tekneler için tasarlanmıştır.


İLETİŞİM FORMU

Pazartesi'den Cuma'ya
Saat 09:00'dan 17:30'a kadar
Her türlü sorunuzu cevaplamaktan mutluluk duyarız...


×